Vrhunska pita od jabuka iz Hard Rock Cafea

Od različitih ljudi, već duži vremenski period slušam priče o tome kako je pita od jabuka iz Hard Rock Cafea aposlutno savršenstvo, a kada na to dodamo veličinu porcije i cenu, sve zvuči predobro da bi bilo istinito.

Inače nisam fan HRC-a jer mi je i dalje asocijacija na putovanja, i nekako mi nije ni malo kul da dok sam u Podgorici idem tamo, ali imam to smaračko društvo koje kad odluči da nešto od hrane mora da se proba, ne pitaju me baš previše. 🙂 I tako smo pošli na pitu od jabuka…

Mogu vam reći da je sve što sam čula tačno, ako ne još i bolje! Na tanjiru (da, da pravom tanjiru, bez daski, pločica, šerpica i ostalog hipsteraja), dobijete veliko parče pite od jabuka, preliveno šećerom u prahu, vrućom karamelom i sa jednom velikom kuglom sladoleda. Prhko testo je fenomenalno, ni nedovoljno pečeno ni prepečeno. “Fil” je kremasta magija velikih komada jabuka, cimeta i vanile! 🙂 Fil pite od jabuka iz McDonaldsa je nula pri ovom “filu”, a lično mi je, ako izuzmemo babinu pitu, pita iz McDonaldsa na samom vrhu spiska. Sladoled koji dođe uz pitu je fantazija, a kada se sve ovo spoji pitaćete mogu li vam spakovati jedno 15 parčadi da ponesete kući. 🙂 Pita od jabuka je trenutno na akciji i košta svega 1,50€, što je, složićemo se, više nego pristupačna cena. Lično bih preferirala kada bi mogla i čaša mleka da se dobije uz ovu eksploziju slatkog, ali ni Coca-Cola vas neće razočarati!

Prijatno i nadam se da će vam se pita od jabuka dopasti makar koliko i meni! 🙂

Napomena: Sadržaj ovog blog posta predstavlja isključivo moje lične stavove i ni na koji način nije sponzorisan od strane pomenutih brendova i kompanija.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.